Peppinja syntyi rakkaudesta kauniisiin lastenvaatteisiin ja intohimosta käsillä tekemiseen. Myöhemmin valikoimiin on tullut lisänä myös naisten vaatteet ja kankaat. Yritys on vuonna 2009 perustettu uniikkeja kauniita vaatteita ja asusteita valmistava yritys Savon sydämessä Varkaudessa. 


Valmiiden tuotteiden lisäksi meiltä voit myös tilata sellaisen vaatteen kuin itse haluat. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan 100% suomalaisena käsityönä. Myös kankaiden ja muiden materiaalien osalta suosimme suomalaista aina, kun se on mahdollista.


Suunnittelussa ja valmistuksessa kiinnitämme erityisesti huomiota mallien hyvään istuvuuteen, käyttömukavuuteen, kestävyyteen ja pitkään käyttöikään. Laajennamme mallistoa jatkuvasti. Laadukkaiden tuotteidemme materiaalit on valmistettu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että materiaalimme ovat haitta-aineettomia ja turvallisia.


Koska rakastamme kaikkea kaunista, onkin aika tullut laajentaa valikoimaa sisustuksen ja lahjatavaroiden puolella. Löydät meiltä myös huippusuositut Hamam-pyyhkeet sekä ekologiset pyykkietikat, suolasaippuat ja palashampoot. Lisäksi valikoimistamme löytyy kotimaisia puuvanerista valmistettuja koruja ja käsin neulottuja asusteita.


Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa otathan reilusti yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Sähköpostiosoitteemme on info@peppinja.fi tai voit laittaa viestiä myös Facebook-sivujemme kautta.


Terkuin Minna