Tilaaminen:

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä tulee olla tilaamiseen huoltajan lupa. Mikäli sinulla on ongelmia tai kysyttävää tilaamisesta, voit laittaa viestiä joko sähköpostilla info@peppinja.fi tai facebookin kautta. Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian.

Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan, jolloin asioiminen toimii jatkossa nopeammin, rekisteröityminen ei ole pakollista. 

Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilausten yhdistäminen: Voit yhdistää uuden tilauksen edelliseen tilaukseesi tai tehdä kimppatilauksen ystäväsi tekemään tilaukseen, mikäli tilausta ei ole vielä ehditty lähettää. Valitse tällöin toimitustavaksi Lisätilaus ja mainitse tilausten yhdistämisestä lisätietoja-kohdassa (tilaajan nimi riittää). Mikäli tilaukseen ei ole enää tulossa lisäyksiä, voit mainita, että tilauksen saa lähettää. Toimitusvahvistuksen voi laittaa myös sähköpostitse: info@peppinja.fi.


Maksutavat:

Voit maksaa ostoksesi kätevästi Finqu Pay -verkkomaksupainikkeilla. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et saa tilausvahvistusta, olethan yhteydessä sähköpostitse tai facebookin välityksellä.Lasku:
Kun valitset ostoksesi maksutavaksi MashLasku/Osamaksun, saat automaattisesti vähintään 30, ja jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskusta peritään vain 2,95 €:n laskutuspalkkio.

Collector lähettää laskun kotiisi noin kaksi viikkoa ennen sen eräpäivää ja se erääntyy maksettavaksi aina ostokuukautta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Laskun eräännyttyä voit maksaa sen koko summan kerralla pois tai halutessasi jakaa maksun pienempiin 1-36 kk maksueriin maksamalla vähintään laskuun merkityn kuukauden vähimmäissumman, jolloin osamaksu käynnistyy automaattisesti ilman muita toimenpiteitä. Halutessasi voit maksaa milloin tahansa koko velkasumman kuluitta pois ilman eri ilmoitusta.

Kun valitset maksutavaksi Mash Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet hyvissä ajoin kotiin ennen niiden maksamista ja sinulla on reilusti aikaa hoitaa mahdolliset vaihdot ja palautukset ilman, että laskusi erääntyy kesken kaiken.

Osamaksu:
Osamaksulle siirtyneistä maksusopimuksista peritään 1,6%:n kuukausikorko jäljellä olevalle pääomalle joka vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa, sekä laskutuspalkkio 2,95 € /kk.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6%:n kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Teemme luottotietotarkastuksen tilauksen yhteydessä ja tunnistamme ostajan turvallisesti omilla pankkitunnuksillasi. Laskuun ostamiseen vaaditaan moitteettomat luottotiedot sekä 20 vuoden ikä.

Mash Lasku/Osamaksulla maksetut tuotteet voidaan toimittaa määräämääsi osoitteeseen, mutta lasku lähetetään aina väestörekisteriin merkittyyn vakituiseen kotiosoitteeseesi.


Tilausten toimittaminen:

Verkkokauppa laskee automaattisesti toimituskulut, ostoskorissa pääset näkemään toimituskulujen summan. Maksimissaan postikulut on 4,90€, yli 100€ ostoksiin toimituskulut ovat ilmaiset.

Tilaukset toimitetaan kirjeenä, Matkahuollon lähellä pakettina, postipakettina tai Postin pakettiautomaattiin. Nyt voit valita myös Ärrälle toimitettavan DB Schenkerin paketin, tämä toimitus kestää yleensä hieman kauemmin kuin Postin paketit. Valitse toimitustavaksi nouto, mikäli haluat noutaa tilauksesi työhuoneelta osoitteesta Kauppakatu 43. Saat sähköpostiisi tai puhelimeesi viestin, kun tilaus on noudettavissa. Toimituskulut koskevat Suomen sisälle toimitettavia tilauksia, mikäli haluat tilata ulkomaille, otathan yhteyttä sähköpostilla. Pidätämme oikeuden muuttaa pakettitoimitus kirjetoimitukseksi, mikäli tuotteet mahtuvat kirjeeseen. 

Kankaat ja valmiit tuotteet lähetetään keskimäärin 5 arkipäivän sisällä, tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika vaihtelee ajankohdan ja tilausjonojen mukaan. Mikäli tilauksellasi on kiire, olethan yhteydessä sähköpostilla tai mainitse asiasta kassalla lisätietoja -kohdassa. HUOM! Lunastamattomista tilaustuotteista veloitamme 50% hinnasta.


Vaihto ja palautus:

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Määrämittaan leikatuilla kankailla ja tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaan vaihto- eikä palautusoikeutta (ei koske virheellistä tuotetta).

Tarkista tuotteet aina heti niiden saavuttua ja mittaa kankaat ennen pesua. Myynnissä olevat kankaat voivat kutistua pesussa 3-10 %. Huomioi tämä tilausta tehdessäsi. Huomioithan myös, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä.

Tilauksesta valmistetuilla tuotteilla ei automaattisesti ole vaihto- tai palautusoikeutta, sillä ne tehdään asiakkaan toivomusten mukaisesti. Jos tuotteessa on käyttöä haittaava virhe tai se on valmistettu esim. väärän värisistä kankaista mistä on sovittu, voit lähettää sen vaihdettavaksi/korjattavaksi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, kuin se on lähetettäessä ollut. Takuu ei koske normaalista käytöstä johtuvaa vikaa. Otathan aina ennen palautusta minuun yhteyttä ja kerrot tarkemmat tiedot virheestä, kiitos.


Huom! Noutamatta jätetystä paketista veloitamme 44,90.


Mikäli olet ollut oikeutettu ilmaiseen toimitukseen, ja mahdollisten palautusten jälkeen summa jää alle 150e:n, vähennämme toimituskulut palautettavasta summasta.